Ultimele montaje

AC STAG

acstag     AC SA este lider în Polonia și un producător global de sisteme auto, GPL / CNG marca STAG . Pe piața auto poloneză AC SA are mai mult de 27 ani, peste 500 de angajati și este în prezent cea mai mare companie din segmentul de gaze naturale din țară. Ca si estimări compania, AC SA are peste 50% cotă din piața poloneză.
Produsele AC SA ajung la mai mult de 40 de țări din întreaga lume. În 2011, vânzările către clienții străini au reprezentat 63% din veniturile totale AC SA. Cumpărătorii cheie străini AC SA sunt: Germania, Rusia, Ucraina, Turcia și Thailanda.

Lider de necontestat în domeniul sistemelor alternative de energie ecologice la autovehicule , ca efect al sinergiei naturale cu mulți ani de experiență in afaceri și expertiza angajaților săi . Pentru a consolida și mai mult această interacțiune reciprocă , în februarie 2012 , a fost deschis Centrul de Cercetare – Dezvoltare AC SA , unde se lucreaza pe prototipuri de produse si proiecte noi cu îmbunătățire a proceselor de producție și a calității produselor existente ale companiei .

Dezvoltarea si cercetarea a permis extinderea cooperării existente cu universități și institute de cercetare active în industria de automobile . Ideea și forța motrica din spatele tuturor acestor activități este convingerea fermă a companiei ca singurele produse inovatoare, care îndeplinesc cele mai stricte reglementări ale industriei de automobile , sunt în măsură să îndeplinească așteptările pieței , nu numai acum , ci , de asemenea, în următorii cinci , zece și mai mulți ani , inclusiv nevoile pe care clienții încă nu le cunosc .

10827 Total vizitatori ---- 1 Vizitatori astazi

Contact Us

Nume (required)

Email (required)

Telefon

Mesaj