Ultimele montaje

STAG 300 Premium

STAG 300 PremiumSTAG-300 Premium este un controler de noua generatie cu sistem de autocorectie inteligenta – SAS – Smart Autocorrecting System, ce monitorizeaza constant corectiile STFT si LTFT pe termen scurt si lung. STAG 300 Premium  comunica cu usurinta cu toate sistemele OBD II si EOBD (nu doar CAN)  prin adaptorul STAG-OBD care pe langa parametri standard permite citirea corectiilor din centralina de benzina.

Tehnologia din STAG-300 Premium asigura dozajul precis de combustibil si amestecul optim catre fiecare cilindru. Continutul amestecului nu este realizat doar pe baza timpilor de injectie benzina  cum este la alte controlere, ci este adaptat la corectiile centralinei  benzina in timp ce functioneaza pe gaz (nu doar in timpul calibrarii).

STAG-300 Premium a fost creat in concordanta cu o tehnologie prietenoasa care permite o instalare si folosire simpla. Dupa prima calibrare, in timpul instalarii, STAG-300 Premium se  auto-adapteaza in timp real la strategiile standard de functionare a  vehiculului. Aceasta garanteaza aceeasi functionare eficienta si precisa pe GPL ca si pe benzina. Doar STAG-300 Premium poate garanta integrarea completa si fara greseli cu setarile de fabrica ale vehiculului.

STAG-300 Premium este conceput pentru toate vehiculele pe benzina  cu 1-8 cilindri. Centralina este echipata cu emulator de injectie benzina  cu conector Bosch si este compatibila cu softul AcGasSynchro. Vehiculele echipate cu STAG-300 Premium indeplinesc normele de poluare euro 5.

4060 Total vizitatori ---- 1 Vizitatori astazi

Contact Us

Nume (required)

Email (required)

Telefon

Mesaj