Ultimele montaje

TOMASETTO

tomasetto company      Tomasetto Achille Spa: 30 de ani de experiență în proiectare și de fabricație de calitate a componentelor mecanice pentru echipamente GPL si CNG – Fabricate in Italia.
Compania italiană Tomasetto Achille spa este o companie lider in proiectarea si fabricarea de componente mecanice pentru sisteme de GPL și GNC. De 30 de ani, Compania proiectează, produce și distribuie multivalve pentru rezervoare de GPL, GPL si CNG reductoare de presiune, valve solenoidde GPL si benzina, punctele de umplere și alte accesorii pentru kituri de conversie GPL și GNC.

Compania, cu sediul în Castegnero, în nord-estul Italiei, este la 15 km de Vicenza și 70 km de Veneția. Sediul companiei are o suprafata de  4500 m², aceasta fiind ocupata de birouri, departamente de asamblare pentru multivalve și reductoare, laboratoare și o parte din depozite. O a doua suprafata de 3000 m² este dedicata departamentului de prelucrare mecanică și depozitului de produse finite.
Condusă de fondatorul său, domnul Achille Tomasetto, Compania are aproximativ 150 de muncitori, cu o cifra de afaceri care, în anul 2008, a ajuns la 40 de milioane de euro.

Calitatea produselor, îmbunătățirea continuă a proceselor de fabricatie, satisfactia clientului, gradul ridicat de flexibilitate și rapiditate în a răspunde la cerințele clienților, investițiile continue în tehnologii: acestea sunt, de 30 de ani, factorii de conducere care au dus compania in varful producatorilor si distribuitorilor de produse GPL si CNG din lume.

14721 Total vizitatori ---- 2 Vizitatori astazi

Contact Us

Nume (required)

Email (required)

Telefon

Mesaj